torsdag 6 februari 2014

Vackra Vintagehem släpps den 20 februari!




Färgstarka och väletablerade författarduon Susanna Zacke och Sania Hedengren fortsätter att dela med sig av charmiga miljöer på temat återbruk samt inspiration till allt möjligt kul pyssel och gör-det-själv. I Vackra vintagehem får vi besöka fem mycket personliga hus: Baren på berget, Grosshandlarvillan i storstan, Gula huset på ängen, Pensionatet vid vägen och Stugan vid havet. Alla är inredda med vintagemöbler och prylar fast ser helt olika ut och varje kapitel avslutas med hur du fixar stilen själv. Detta blandas upp med kreativa pyssel-, bygg- och inredningstips. Författarna gjuter i betong, virkar, syr, bygger, målar, gör nytt av gammalt, klipper, klistrar, dukar, inreder och dekorerar på sitt eget färg- och mönsterglada sätt. Till exempel får du steg för steg-beskrivningar på hur du gjuter betongljusstakar, kaklar en pall med dominobrickor, platsbygger en garderob i gammal stil och skapar en tavla av grytlappar. 
Susanna och Sania visar hur man blandar charmiga loppisfynd med moderna möbler och att du kan inreda med deras signaturstil oavsett var och hur du bor. Det viktigaste är fantasi och att våga vara personlig! 

"Vackra vintagehem" är uppföljaren till Susanna Zackes och Sania Hedengrens framgångsrika bok "Vackert med vintage". Författarna ligger även bakom den färgsprakande boken "Hemslöjd på nytt sätt" samt succéerna "Betong - en gjuten hobby" och "Skapa med betong och mosaik".

1 kommentar: