lördag 2 februari 2013

Ikea vår -13

I torsdags bjöd Ikea på pressfrukost och visade nya delar av sitt sortiment. Inspirerande, trevligt och intressant!


Platsen för visningen var Kägelbanan vid Mosebacke på Söder.
  

Bara de finaste materialen är bra nog och nya STOCKHOLM som finns på IKEA i april kännetecknas av djupbrun valnöt, sammet, fullnarvat läder och tåligt, vackert benporslin. Naturen med dess organiska former har varit en stor inspirationskälla och formspråket är skandinaviskt och flirtar med 1950- och 60-tal. Kollektionen är mogen och modern med en lekfull twist i starka accentfärger som gul och grön. Den första STOCKHOLM kollektionen lanserades 1984 på IKEA och årets kollektion är den fjärde i raden.
 


 Favorit :-))


 Tina Björeman, pressansvarig och delar av teamet från Älmhult presenterar kollektionen.


 Pressgänget som alltid ställer upp när vi vill låna!


 Alternativa blomkrukor. 
I april kommer även många fler nyheter på IKEA. Bland annat en lekfull textilkollektion med färgstarka mönster inspirerade av nordisk flora och fauna. Metervaror, påslakan, kuddar, lampskärmar och sofföverdrag är enkla att matcha och piggar upp ett vintertrött hem.Kul idé:

Folkets IKEA katalog
På IKEA har vi alltid varit nyfikna på hur folk har det hemma. På riktigt. För det är ju här bland tvätthögar och morgonlogistik de riktigt smarta idéerna föds. I Folkets IKEA Katalog har vi hälsat på hos några av dessa inredningsexperter som gör vardagen hemma lite bättre. Det började i somras när vi bjöd vi in våra Facebook-vänner att dela med sig av sina hem i bilder. I vintras besökte vi sju av de 800 som deltog och resultatet kan du hitta här: en digital version av Folkets IKEA katalog.


1 kommentar: