onsdag 29 mars 2017

Gå vår webbkurs i betonggjutning :-)

Vi har skrivit många böcker om betong och gjort ännu fler tidningsreportage om just betonggjutning. Nu har vi gjort en webbkurs om att gjuta i betong i samarbete med tidningen Hus & Hem.
En webbkurs är en kurs på nätet som du kan gå varsomhelst och närsomhelst. Du behöver en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppling. Webbkursen är en mix av filmer, text, beskrivningar och massor av bilder.  
Vår kurs är full av inspiration, tips, idéer, kreativa lösningar, flexibla användningsområden och skaparlust. Med hjälp av pedagogiska beskrivningar, steg för stegbilder och rörliga filmer kommer du lätt igång med betonggjutningen.


Klicka på länken, husohem.se/kurser läs mer, köp kursen och skaffa en säck betong och börja gjut, det är roligt, vi lovar! LYCKA TILL!
Susanna och Sania


Ps 
Här får du lära dig allt om hur man blandar betong, vilka formar man kan använda och, förstås, hur man gjuter massor av spännande nybörjarprojekt steg för steg. VÄLKOMMEN till kursen på husohem.se/kurser Och du: är du snabb att köpa kursen får du den till förmånligt lanseringspris – 20 procent rabatt! Använd rabattkod Hink.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar