måndag 29 oktober 2012

Tapettips

Är du intresserad av en fototapet kan vi rekommendera mrperswall. Antingen väljer man att göra tapet av en egen bild alternativt så väljer man någon bild som finns hos dem. 
 
I dagarna kom deras New York kollektion ut... 
 
Mr Perswall, specialisten på digitaltryckta design- och fototapeter, lanserar nu sin första digitala minikollektion; New York Memories. I ett unikt samarbete med fotograf Tobias Guldstrand visar företaget upp sin egen personliga bild av New Yorks olika ansikten. Från Grand Central stations magiska myller till vykortsvyn från Brooklyn Bridge Park. 
– Att kunna jobba på det här snabba sättet med nytagna bilder på ett tema i tiden är en självklar utveckling av vår personlighet, säger Linda Pålemo, ansvarig designer på Mr Perswall. Vi är väldigt stolta över att lansera vårt nya koncept med en ren webb- kollektion i ett sådant här speciellt samarbete. 
Den digitala minikollektionen innehåller förutom en illustration blandade bilder av New York – både klassiska landmärken och hemmamiljöer, exklusivt fotograferade för Mr Perswall med ett konstnärligt uttryck och bildspråk bortom det förväntade. 
– Min förhoppning med bilderna är att ta med lite av pulsen och magin in i de svenska hemmen, förklarar fotografen Tobias Guldstrand. New Yorks motsägelsefulla lugn mitt i kaoset är exempelvis en av mina starkaste upplevelser av staden, avslutar han. 
Webbkollektionen innefattar 10 mönster som kan beställas efter önskemål och väggstorlek.
Se filmen om kollektionen på:
 

3 kommentarer:

 1. Hisnande!!! tänk att sitta där vid skrivbordet med New York för sina fötter...det pirrar lite i magen.

  Trevlig måndag!!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Vad kul att ni skriver om vår nya kollektion New York Memories!

  Jag publicerade precis en länk till er blogg på våra facebook, www.facebook.com/mrperswall, hoppas det var OK, hojta annars till och hör gärna av er om ni vill ha mer bilder eller info.

  Ha en fortsatt fin dag,

  /Jenny Martinsson
  www.mrperswall.se

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!

  Tack för länken, toppenbra!

  Ha det gott!

  SvaraRadera