torsdag 17 oktober 2013

Förändra med överdrag
Bemz designteam har listat några viktiga homestagingtips kring konsten att förvandla ditt hem till en attraktiv och säljbar bostad. Omsorgsfull planering och att på ett professionellt sätt snygga till bostaden kan hjälpa till att leda till budgivning som skjuter i höjden.


När hemmet städats ordentligt och onödiga prylar rensats ut är nästa steg att göra bostaden mindre personlig och mer neutral genom att ta bort alla personliga föremål såsom fotografier eller släktklenoder. Lugna färger och sparsamt med detaljer gör att rummet tilltalar en bredare grupp köpare.
Poängen är att skapa neutrala miljöer som verkar inbjudande för potentiella köpare och där de direkt känner sig hemma. Istället för att göra drastiska förändringar som att köpa nya möbler kan man skala av den befintliga inredningen och arbeta med det som redan finns.”
Möbler med sliten look, färgsprakande överdrag och mönstrade soffor och armstöd kan täckas med neutrala överdrag från Bemz. Bemz Basiq-överdrag är ett överkomligt alternativ till äldre och omoderna IKEA-överdrag.
 Läs mer på Bemz
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar